Dél-Dunántúl az UTAZÁS 2013. 36. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállításon

2013. február 19. 10:55 - Dél-Dunántúl

latvany2_resize.jpg

Az ország legnagyobb utazás kiállítása Budapesten a tavasz beköszöntével hozza el a legkiemelkedőbb turisztikai újdonságokat. A 2013-as Utazás Kiállítás külföldi díszvendége Szlovákia és idei belföldi díszvendége Nyíregyháza, míg a kultúrát díszvendégként Kalocsa képviseli.
Az idei kiállítás tematikája szépen kibővült, a látogatók találkozhatnak kifejezetten senior vagy diák utakkal, nászutakkal, aktív pihenéssel, sportturizmussal, ökoturizmussal, családi utakkal, fesztiválturizmussal, kulturális turizmussal és akadálymentes ajánlatokkal.

Utazás Kiállítás időpontja és helyszíne:
2013. február 28. - március 3. (csütörtök-vasárnap, 10-18 óráig) HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A pavilon

standok_2013_small_Page_09_resize.jpgDél-Dunántúl standján az idei évben kiemelten jelenik meg a régió turisztikai fővárosa, Pécs, és a Zsolnay Kulturális Negyed. Nem csak információs kiadványokkal és személyes információval várják az érdeklődőket, de a Zsolnay Kávéházban finomságokkal is kényeztetik üzleti partnereiket és az újságírókat. Kínálatukban megjelennek a negyedben működő Zsolnay Étterem helyi termékekből, helyi alapanyagokból készülő falatkák, és a 2012. év kávéja, ami szintén egy pécsi vállalkozó nevéhez fűződik.

További társkiállítónk:
Kaposvár és a Zselic vidéke,
a patcai Katica Tanya,
a Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter,
Orfű,
a Dél-Dunántúli Gyógy- és Termálfürdők Egyesülete,
a Bükkösdi Ökopark,
a Puchner Birtok,
Mohács,
valamint erdészeteink közül
a SEFAG Zrt.,
a Mecsekerdő Zrt.
és a HM Kaszó Zrt.

A Magyar Turizmus Zrt. Dél-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatóság legújabb imázs kiadványával, egy friss és ropogós gasztronómiai és borturisztikai információs füzettel, és a gyerekbarát kínálatot bemutató nyomtatvánnyal készül erre a kiállításra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr875089760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása