Villány a VinCe Budapest 2013-on!

2013. március 05. 16:37 - Dél-Dunántúl

bormustra-fokep.jpgAz Idén is a csillogó márványokon lépdel majd a borvilág színe-java március 8. és 10. között a Corinthia Hotel Budapest épületében.

Sosem látott számban lesznek jelen Master of Wine-ok, kereskedők, borszakírók, hogy a VinCE Budapest ezúttal is megkerülhetetlen és gyümölcsöző szakmai fóruma lehessen a hazai borásztársadalomnak, és felejthetetlen élményt nyújtson az ikonborokkal, mesés champagne-okkal és világhírű szakértőkkel való személyes találkozás.

Hol? - A Corinthia Hotel Budapest, Erzsébet körút 43-49-ben.

Három napon át, 13 villányi pincészettel tartunk borbemutatót a luxus hotel kiállító termében.

logo.pngVillány, természetesen!
Ezzel a hívó mondattal találkozhatunk úton, útfélen már pár éve. Ez a kedves szlogen sok mindent takar, ismerve a Villányi borvidék gazdáinak kézzelfogható eredményeit. Itt természetes a vendégszeretet, az összefogás, a munkába vetett hit, a minőségért való elköteleződés, és maga a föld, amely életet ad… természetesen.

A Villányi borvidék kiállítói 2013–ban: Bock, Csányi, Gere Attila, Gere Tamás és Zsolt, Günzer Tamás, Heumann, Janus, Kiss Gábor, Malatinszky, Polgár, Tiffán Ede és Zsolt, Vinatus, Vylyan Pincészetek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr435118256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása