Krisna-völgyi Búcsú július 19-21. Ezt látni kell!

2013. július 17. 12:00 - Dél-Dunántúl

anyák napja01.jpg

Több mint másfél évtizedes hagyománya van már annak, hogy búcsúi sokadalom gyűlik össze a Krisna-völgyben.

A programok minden alkalommal igazán színesek: kisvasút, előadások, koncertek, zenei-, tánc- és harcművészeti bemutatók pantomim- és gyermekműsorok. Tájékoztatók és beszélgetések a Krisna-tudat filozófiáról, a lélekvándorlásról, a jógáról, a szentírásokról, vagy a Krisna-hívők életéről. Krisna-völgyi Valóságshow keretében a Krisna-hívők életének egy szeletét ismerhetik meg. A templomteremben gyönyörű, indiai stílusú díszítések, falfestmények és domborművek, a könyves sátorban megvásárolhatók a védikus irodalom remekei.

DSCF5633.JPG

Sétát tehet a biokertészetben. Megtekinthető a krisna-völgyi általános iskola, a Gurukula is, megtudható hogy telik egy Krisna-hívő kisdiák napja az iskolában!  Vásársor indiai ajándéktárgyakkal, füstölőkkel, ruhákkal, vegyszermentes kozmetikumokkal és tisztítószerekkel, ékszerekkel, ásványokkal. Látogatás tehető a tehenészetben: bocisimogató, ökörhajtású mezőgazdasági gépek. Frissen préselt búzafülé is kóstolható.

Beszélgetések, kisebb előadások az egészséges életmódról, az Öko-völgy és más ökofalvak mindennapjairól, az ökológiai gazdálkodás alapjairól, a vegyszermentes és környezetbarát életvitelről. 800 férőhelyes szabadtéri étterem a Krisnás konyha világhírű és ízletes remekeivel. A Krisna-völgyi Búcsú az országban egyedülállóan füst és alkoholmentes program, így minden korosztálynak, karonülőtől a nyugdíjasokig egyaránt élményt jelent.

bucsu_88.jpg

Helyszíni belépőjegy árak:
Felnőtteknek: 1450 Ft
Diákoknak és nyugdíjasoknak: 950 Ft
A belépés 6 éves kor alatti gyerekeknek ingyenes!

A Krisna-völgyi Búcsú kedvezménye: az egy alkalommal megváltott belépőjegy a Búcsú mindhárom napján érvényes!

És még egy érdekesség! Az idei évben Laár András is fellép a búcsúban! Tündértantra formációjukat Laár-Sramkó Katalinnal együtt képviselik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr435395865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása