Ne legyél csacsi, most jön a legnagyobb buli!

2013. augusztus 21. 15:17 - Dél-Dunántúl

szamarful_fesztival.jpg

Ingyenes családi fesztivállal zárja a Zsolnay Kulturális Negyed az idei nyarat. A főszereplő ezúttal a játék: Pécs kulturális városrésze óriási játszóházzá változik, ahol a kézműves és táncfoglalkozások mellett zenés és színházi előadásokra is ellátogathatnak Sanyi csacsi barátai.

A BELÉPÉS INGYENES!

A Zsolnay Kulturális Negyed nyárzáró rendezvénye a Szamárfül Családi Fesztivál, melynek előadásain, koncertjein és foglalkozásain a részvétel ingyenes; annak mindkét napján, 24-én szombaton és 25-én vasárnap.

A Zsolnay Kulturális Negyed belépődíjas látványosságaira – amelyek a fesztivál alatt is látogathatók a megszokott időben – az ingyenesség nem vonatkozik, beleértve a Planetárium előadásait.

A fesztivál augusztus 24-én és 25-én délelőtt 10 órától este 7 óráig, illetve a rendezvények végéig látogatható. A Zsolnay Kulturális Negyed természetesen az eddig is megszokott időben tart nyitva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr745469695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása