Kincskeresés Szigetváron!

2013. augusztus 23. 13:04 - Dél-Dunántúl

kincs.jpg 

QR kódos kincskeresés indul Szigetváron

A város főbb nevezetességeinek megtekintésével és egy okostelefon segítségével máris bárki bekapcsolódhat a játékba.

A hagyomány és a történetírók vélekedése megegyezik abban, hogy Szigetváron temették el a hatalmas szultán szívét. Ha valahol a világon fellelhető bármilyen csekély emléke a híres szultán kincsének, akkor az csakis Szigetváron lehetséges. A szervezők arra buzdítják a városba látogatókat, és természetesen a helyi lakosságot is, hogy látogassák végig azokat a helyszíneket, ahol a kincshez vezetető talány egy-egy apró darabja van elrejtve a múlt ködébe zárva.

vár_1.jpg

A játék lényege, hogy 2013. augusztus 26-tól szeptember 06-ig minden nap egy-egy kulcsszót kell megfejteni, amelyet Szigetvár 6 helyszínének felkeresésével és az ott található QR kód segítségével lehet megszerezni.

Az egyes helyszíneken rejlő egy-egy betű (összesen 6) helyes sorrendbe tételével kapható meg az aznapi kulcsszó, amely mobiltelefonról azonnal leadható.

Minden helyes megfejtő nyereményben részesül, melynek átvételére a Szigetvári Turisztikai Irodában (Szigetvár, Zrínyi tér 2.) van lehetőség, a megfejtés során kapott azonosító bediktálásával. A napi nyeremény Szulejmán Szultán portréját ábrázoló karabinerrel ellátott fém bevásárlókocsi érme.

A játékban természetesen bárki részt vehet, aki felkeresi a helyszíneket és rendelkezik QR kód olvasására alkalmas mobiltelefonnal.

A helyes megfejtések mindegyike részt vesz a fődíj sorsolásán is, amely nem más, mint egy két fő részére szóló romantikus est, éjszakai fürdőzéssel, kényeztető masszázzsal és gyertyafényes vacsorával kettesben, a Szigetvári Gyógyfürdőben. A fődíj kisorsolása a város legnagyobb ünnepéhez, a Zrínyi Napokhoz kapcsolódó, melyről a szerencsés nyertes e-mailben kap értesítést.

Bővebb információ a www.kincskereses.tdmszigetvar.hu oldalon érhető el.


szigetvari-seta-7845.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr405472540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása