Új mobil applikáció Dél-Dunántúlról

2013. november 15. 10:00 - Dél-Dunántúl

Varklaszter mobilapp 1.jpg

„Kíváncsi vagy, mit tudsz történelemből, a Dél-Dunántúl várairól? Kíváncsi vagy, milyen kalandok elevenednek meg a telefonodon? Ismerd meg a Dél-Dunántúli várak hőseit és legendáit! Álld ki a Hőspróbákat, válaszolj a kérdésekre és légy Hős Te is!”

„Rajta tehát ifjak, vakmerő leányok, vár a próbatétel, s királyi ajándok!”

Ezzel a rövid lelkesítő összefoglalóval jelent meg a Dél-Dunántúli Vár- és Kastélyturisztikai Klaszter Hőspróba programsorozatához létrehozott mobil alkalmazás, melyet a Google Play Store-ból töltethetnek le az érdeklődők.

Varklaszter mobilapp 2.jpg

Az alkalmazás 2 részből áll. Az applikáció egyik funkciójában a Hőspróba weboldalon bemutatott hősöket ismerhetik meg a gyerekek. Ez a funkció nem interaktív, statikus tartalommal bír. Az alkalmazás másik funkciójában a várakhoz, a hősökhöz és a helyszínekhez kapcsolódó kvíz játékban ügyeskedhetnek a felhasználók. Minden alkalommal 10 kérdést lehet megválaszolni, a válaszokat szövegesen kell megadni, 3 válaszlehetőség közül kell kiválasztani a helyes megoldást. A válaszadás időhöz kötött, így még izgalmasabb lett a játék. A helyes és helytelen válaszokat hangeffektekkel jutalmazza vagy „minősíti” az alkalmazás. Jó válasz esetén tapsot érdemel a játékos, rossz válaszadáskor pedig a játék tematikájához illeszkedő kardcsattogás hallatszik.

Varklaszter mobilapp 3.jpg

Az alkalmazás nagyon friss, a napokban került ki a „virtuális polcokra”.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr205633603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása