Segíts a Mikulásnak!

2013. november 28. 10:00 - Dél-Dunántúl

GEMENCI MIKULÁS - Készítette Szarvas Pongrác - Gemenc Zrt..jpg

Gemenc rengetegében a Mikulás a gyermekekkel közösen ajándékozza meg az erdei állatokat, erdei vasúttal érkezik az ősz, öreg apó Gemencre

A Mikulás rénszarvasai helyett erdei vasúttal érkezik a gemenci rengeteg kapujába, Pörbölyre 2013. december 1-jén (vasárnap). Innen a Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központjából indul tovább az őt váró gyermekekkel együtt a kisvasúton, hogy közösen adják át a vadmegfigyelőnél az erdei állatoknak szánt ajándékokat és meglepetéseket. Az erdőgazdaság minden érdeklődő kicsit és nagyot vár Pörbölyre az Ökoturisztikai Központba, aki találkozni szeretne a piros ruhás ősz, öreg Mikulással és kedveskedne a Gemencben élő állatoknak közös ajándékkal.

A gyermekek már 10 órától a Felhőtánc Duó Mikulásváró műsorát tekintheti meg, majd 11 órakor a zúzmarás téli erdőből megérkezik a Mikulás. Ezután a jóságos, ősz öreg apó tovább indul a gyerekekkel és közösen gyümölcsöket és zöldségféléket visznek ajándékba a gemenci erdő lakóinak, amit együtt adnak át a vadon élő állatoknak. Így a legkisebbek is átélhetik az ajándékozás különleges örömét.

2013. december 1. (vasárnap)

Program:
9:30    Pénztárnyitás.
10:00    A Felhőtánc Duó interaktív Mikulás váró gyerekműsora.
11:00     A Mikulás érkezése Pörbölyre.
11:30    Indulás az erdei vasúttal a Vadmegfigyelőhöz, ahol a gyerekek a Mikulással közösen ajándékozzák meg az erdő állatait.

További információ:
Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központ
7142 Pörböly, Bajai út 100.
Tel: +36 (74) 491-483
e-mail: okocentrum@gemenczrt.hu
www.gemenczrt.hu         

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr365657680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása