Országos szauna mester bajnokság és más melengető élmények

2014. január 07. 15:13 - Dél-Dunántúl

A nagy családdal töltött karácsony és a baráti körrel átmulatott szilveszter után januárban eljött az ideje, hogy kicsit magunkkal is foglalkozzunk. Visszatérő újévi fogadalom szinte mindannyiunknak, hogy idén többet törődünk majd egészségünkkel. A tudatosabb életvitelnek megvan a maga jó oldala is!

marokkói fürdő.jpg


A felnőttek zavartalan pihenéséért egyre több wellness fürdőbe csak a tizennyolc év felettieket várják. A legtöbb helyen persze nem feledkeznek meg a nyüzsgő, hangoskodó gyerek hadakról sem, - egy másik épületben. Az egyik legújabb példa erre a bikali Puchner Kastély közelmúltban épült palotaszárnya. A wellness részleg színvilága, hangulata, nyugalma tökéletes ellentéte rohanó mindennapjainknak. Itt minden közös percnek megadhatjuk az emberhez méltó módját. A megkülönböztető figyelem az a bűvös élmény, ami itt minden vendég osztályrésze, függetlenül attól, hogy az öt szálláshely típus és árkategória melyikét engedheti meg éppen magának.

siklós.jpg

Siklós termál élményfürdője kiemelkedik az országos kínálatból. Nem méreteit tekintve tartozik a legek közé, hanem sokkal inkább színvonala, esztétikuma, és elhelyezkedése miatt. Ugyanis az ország legnagyobb, épen álló történelmi várának lábához épült. Arányai, meleg színvilága, a helyi adottságokból merítő formái fémjelzik belsőépítészeti igényességét. Üdítő élmény a személyzet családias kedvessége, és mindenben a vendégek kedvét kereső mentalitása. E remek helyen is kialakítottak egy jelentős, elkülönített részt a felnőtteknek.

magyarhertelend.jpg
A szaunázás szerelmeseinek legkedvesebb fürdő kétségtelenül a magyarhertelendi. A legmagasabban képzett, nemzetközi versenyeken eredményes szauna mesterek szeánszai igencsak népszerűek. Itt a fürdőruha mentesen szaunázó közönség számára  külön részleget alakítottak ki. Az eredetileg 1 naposra tervezett magyarhertelendi Országos Szauna Mester Bajnokságot két naposra kellett változtassák, olyan sok volt a jelentkező. A január 11-12-ei nagy eseményen 20 mester mutatja be a nagyérdeműnek tudását, ki-ki nagy hangsúlyt fektetve saját specialitásaira. Egyelőre a házigazda fürdő szakemberei vezetik a magyar bajnokságot mindhárom (profi, amatőr, és csapat) kategóriában, így  annak sem kell elkeserednie, aki csak egy átlagos napon, mondjuk egy éjszakai szauna szeánszon tudja felkeresni a termálfürdőt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr605744405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása