Fürdőköpenyben a buszpályaudvaron

2014. január 10. 08:40 - Dél-Dunántúl

IMG_0998.jpg

A meglepő megjelenésre épített akció keretében Harkány feliratú fürdőköpenyes, strandpapucsos, úszósapkás fürdővendégek keresték elszántan a harkányi gyógyfürdő bejáratát Magyarország legkülönbözőbb pontjain. Budapesten a népligeti autóbusz pályaudvarról Harkányfürdőre induló közvetlen buszjárat furcsa utasairól a Class FM-en futó Morning Showban Abaházi Csaba is beszámolt.

IMG_0940.jpg

A harkányi kénes víz gyógyító erejét és a térség turisztikai lehetőségeit fél éven át tartó kampánysorozattal népszerűsítette a Harkányi Turisztikai Egyesület. A „Gyógyító Ölelés” elnevezésű kampány során a pécsi Improvokál társulat fiatal művészei a fürdőkultúra és a pihenés, kikapcsolódás, gyógyulás témák köré szőtték improvizációs és humoros utcai jeleneteiket, melyek a borús napokon nagy sikert arattak a dél- és közép-dunántúli nagyvárosok lakóinak körében.

Az utcai flashmob keretében a fürdőköpenyes, úszósapkás fürdőzők interaktív játékokkal invitálták a budapesti, pécsi, kaposvári és kecskeméti közterek járókelőit a kénes gyógyvízéről méltán híres fürdővárosba.   

IMG_0928.jpg
     
A Harkányi Turisztikai Egyesület kampánya a figyelemre méltó utcai akciók mellett lakossági szemléletformáló kezdeményezésekből, gyógyturisztikai prezentációk és népszerűsítő megjelenések készítéséből, továbbá a horvát, szerb és bosnyák közönséget is elérő kampányok menedzseléséből áll.

A flashmobról kisfilm is készült, amely <<ITT>> tekinthető meg!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr585750038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása