Hogyha szépen fénylik Vince, megtelik borral a pince, Gabonával pajta, csűr, Mihály így jó édes bort szűr.

2014. január 16. 10:00 - Dél-Dunántúl

Nos, immáron fénylett Vince, megtelt a pince, a pajta, és lelkünk élményekkel. Azért a vacsorát ne hagyjuk ki!

19.30-tól "Vacsorázó Vince" programok Villányban és Palkonyán

374043_367566689998312_472765074_n.jpg

 

19.30 Vince napi borkóstoló és vacsora a Bella Borteraszon
Fogadóital: Bella Rosé Cuvée Bella Borterasz, Villány
Köszöntő fogás: Házi ízelítő – házi készítésű sonka, szalámi, sajtválogatás, pogácsa
Ajánlott bor: Bella Portugieser
Főétel: Sült libacomb, párolt káposzta, sült hagymás törtburgonya
Ajánlott bor: Bella Cabernet Sauvignon
Desszert: Fahéjas almás pite
Ajánlott ital: forralt bor
Az est hangulatát a borokhoz illő kellemes bárzene teszi még harmonikusabbá.

Részvételi díj: 3800 Ft/fő (étel), vagy 4800 Ft/fő (étel + bor)
Maximális létszám: 40 fő I Bővebb információ: +36 20 369 42 22

19.30 Vacsora, harmonikaszóval a Blum Borozóban Vince nap a Blum Borozóban
Főétel: Kemencében sült csülök, füstölt oldalassal, párolt káposztával és nagyanyáink "Hefeknédli"-ével
Desszert: csörögefánk nagyanyáink ízletes házi lekvárjával.
Az ételekhez 4 bort kínálunk fel.
Az est hangulatát a borok és ételek mellett harmonikásunk teszi még szebbé.

Részvételi díj: 4200 Ft / fő
Maximális létszám: 45 fő
Bővebb információ: +36 30 902 70 72

bacchus.jpg


19.30 Vivat Bacchus koncert a Bock Körpincében
Borkóstolóval egyebe kötött pincekoncertet tart a Vivat Koncert a körpincében - Bock Pince, VillányBacchus a fantasztikus akusztikájú Bock Körpincében. A bordalairól híres együttes előadása alatt három borból álló borkóstolóval várjuk vendégeinket.

Részvételi díj: 3000 Ft/fő
Maximális létszám: 100 fő
Bővebb információ: +36 72 492 919

20.30 Vince napi menü a Bock Óbor Étteremben
Előétel: Spenótos lazac rolád, tejszínes tormamártással Bock Pince - Óbor Étterem, Villány
Főétel: Vince napi toros vacsora (kolbászhússal töltött szűzpecsenye, sült oldalas, hurka, balzsmos sült cékla, tört burgonya)
Desszert: Zserbó szelet házi áfonyával

Részvételi díj: 5900 Ft/fő
Maximális létszám: 90 fő
Bővebb információ: +36 72 492 919

barrique_pince-bock_hotel_ermitage-01.jpg

19.30 Vince napi vacsora Günzer Tamás Pincészetében
Menü: Kemencében sült húsok (csülök, kacsa, liba), párolt káposzta vele sült burgonyával, és kenyér.
Kínált borok: Mont Blanc Cuvée 2013, Rozé 2013, Portugieser 2013

Részvételi díj: 3800 Ft/fő
Maximális létszám: 40 fő
Bővebb információ:  +36 30 385 08 83

19.30 Vince napi vacsora a Halasi PincébenHalasi Pince étterem - Villány, Baross G. u. 78/b
Hideg előétel: serrano sonkás pirítós datolyaparadicsommal és parmezánnal.
Főételek: Bazsalikomos sajttal töltött csirkemell ,vajban párolt zöldségekkel / Ropogós sertéscsülök szalonnával és hagymával, kemencében sült burgonyával / Vörösboros szürkemarha ragu, zöldséges jázmin rizzsel / Konfitált kacsacomb hagymás tört burgonyával és párolt káposztával.
Desszertek: almatorta fahéj fagyival vagy csokoládé mousse rumos meggyel.
Vendégeink az ételeket, és a felkínált (Rosé 2013, Muscat Ottonel 2013, Gyöngyöző 2013) borainkat korlátlanul fogyaszhatják büféasztalunkról.
A vacsorát élőzenével tesszük hangulatosabbá.

Részvételi díj: 9 900 FT / fő
Maximális létszám: 80 fő
Bővebb információ:  +36 72 611 175

img_0376.jpg


19.30 Vince napi menü Gere Attilánál Mandula Étterem és Bor Bár - Villány - Kolbászkák
A helyszín ( létszámtól függően) Gere Attila Pincészete vagy a Mandula Étterem és Bor Bár szeretettel várja a gasztronómia lelkes rajongóit egy Vince-napi vacsora menüre.
Disznótoros témára épített kreációk könnyített kivitelben, borajánlatokkal.

Részvételi díj: 4.900 Ft/fő (étel) vagy 5.900 Ft/ fő ( étel+ bor)
Maximális létszám: 50 fő
Bővebb információ: +36 72 492 195

19.30 Vacsora a Mokos Családi Pincészet kóstolótermében
Mokos Családi Pincészet, PalkonyaElőétel: Gyömbéres orjaleves. Borajánlat: Rosé 2013
Főétel: Mézes ropogós malackaraj, kakukkfüves-véres hurka, zsírban sült mázas oldalas, héjas egész burgonyával és szőlőmag olajos savanyú káposztapürével. Borajánlat: Portugieser 2013
Desszert: Csöröge fánk szilvabor chatney-val. Borajánlat: Szilvabor

Részvételi díj: 2900Ft/fő (étel), vagy 3900 Ft/fő (étel+bor)
Maximális létszám: 40 fő
Bővebb információ: +36 70 425 03 34

DSC_0750liba.JPG

19.30 Borvacsora cigánymuzsikával a Polgár Pince Panzióban
Menü: Mangalica szalonnás lepény mártogatóssalPolgár Borvacsora
Húsleves gazdagon
Kemencében sült mangalica csülök, tepsis burgonyával, házi vegyes savanyúsággal
Túrógombóc, szőlőlekvárral
Az ételekhez 4, hozzáillő palackos bort kóstoltatunk.

Részvételi díj: 6.000 Ft/fő
Maximális létszám: 50 fő I Bővebb információ: +36 72 492 053

19.30 Vacsora Tiffán Ede és Zsolt Pincészetében
A Szársomlyóra néző teraszunkon grillezett (bárány, malac, kacsa, csirke közül választott) ételekkel várjuk vacsorára.
Tiffán Ede év borásza lesz az est házigazdája. Négy bortételt mutat be vendégeinknek.

Részvételi díj: 4.500 Ft/fő
Maximális létszám: 80 fő
Bővebb információ: +36 72 592 000, vagy +36 20 339 78 09

Korábbi Vince-cikkek:

A hagyományról <<ITT>>
Hordós-Vince <<ITT>>
Dűlőjáró Vince <<ITT>>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr545758204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása