Mozgalmas szezon elé néz a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő

2014. március 14. 13:40 - Dél-Dunántúl

Elkészült a Fürdő nyári rendezvénynaptárja, melyben sok izgalmas program várja a fiatalokat, családokat, valamint a pihenni és gyógyulni vágyókat egyaránt.

IMG_7031 (2).jpg

A februári Valentin napkor főleg a szerelmeseknek kedveztek: a mindennapokban is elérhető széleskörű szolgáltatási palettát kiegészítve különleges, csak erre az alkalomra meghirdetett programokkal várták a párokat. A hosszú hétvége alatt minden igénybe vett wellness szolgáltatás mellé egy továbbit kaphattak ajándékba, valamint páros gyógytornán is részt vehettek. Emellett a Fürdő minden vendégnek egy kis ajándékkal is kedveskedett.

Az ünnepekhez kapcsolódó tematikus hétvégék sora húsvétkor folytatódik: különleges tojásvadászattal várják Harkányfürdőre a családokat. Májusban pedig következik a Fürdőmajális, gyermek- ill. hagyományőrző programokkal, koncertekkel.

IMG_7458 (2).jpg
A nyár is izgalmasan telik. Júniusban például az egészségé, a babavárásé lesz a főszerep, majd az évi hagyományos megrendezendő Fürdőfesztivál koncertjei és gyermekfoglalkozásai várják a fiatalokat és a családokat. A könnyűzenei programok mellett mozogni is lehet majd: sportnapok és a Harkányi Sprint nemzetközi úszóverseny is várja a kihívásokat kedvelőket.

Bővebb információ: Tarsolyné Király Andrea, kiralya@harkanyfurdo.hu, +36-70-375-4874

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr565860179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása