Szelfi - Én és a Gemenci erdő

2014. szeptember 12. 10:00 - Dél-Dunántúl

Ezzel a címmel hirdet fotópályázatot a Gemenc Zrt. Egy „önfotót" kell készíteni a Gemenci erdőben, a Gemenci Erdei Vasúton, annak megállóiban, bármely Gemenci kiállításon vagy a Pörböly mellett található vadmegfigyelőnél, minél kreatívabb módon.

Tamási_Gyulaj-Erdészeti-és-Vadászati-Zrt._Erdészetek_Ismeretlen-fotós_Bőgés_a_1.jpg

Én és a Gemenci erdő

A versenyen bármely természetes személy részt vehet egy, a Gemenci erdőben készített fotóval, amelyen önmaga szerepel esetleg családja, barátai társaságában. A pályamű készülhet digitális fényképezővel vagy okostelefonnal. Minden pályázó egy pályaművel vehet részt a megmérettetésen, amely lehet egyedi kép vagy maximum 3 képből álló fotósorozat.

Technikai követelmény: JPG kiterjesztés, legalább 640×480 pixel, legfeljebb 3500×2900 pixel felbontás.

A pályaműveket a szelfi@gemenczrt.hu e-mail címre várják a szervezők. Az üzenet tartalmazza a pályázó nevét és címét, mobiltelefonszámát, a fotó/k készítésének helyét és a pályamű címét.

Beküldési határidő: 2014. szeptember 19., 22:00 óra.

Díjazás:
I. helyezett:     Gemenci kalandhétvége 4 fő részére, előre egyeztetett programmal 2014. november 1. és 2015. május 31. között.
II. helyezett:    Felfedezőnap Gemencen 4 fő részére, előre egyeztetett programmal 2014. november 1. és 2015. május 31. között.
III. helyezett:   Gemenc ajándékcsomag.

Közönségdíj:   2 éjszaka szállás a Gemenc Zrt. valamely vadászházában 2 fő részére, 2015. március 15. és augusztus 20. között.

A nyeremények nem átruházhatóak, pénzre nem válthatóak.

Részletes pályázati kiírás: http://www.gemenczrt.hu/index.php?apps=news&news=362

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr516658503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása