Kalandtúrák Mecsekerdőn

2014. október 30. 10:00 - Dél-Dunántúl

Gondolt egy nagyot a Mecsekerdő - amit az erdő élményként nyújtani tud, ők megvalósítják! Ajánlatukkal "beviszik a céget az erdőbe".

Csaladinap_20120929_132.jpgKaland a Mecsextrém Parkban (fotó: Mecsekerdő Zrt.)

A személyre szabott szolgáltatások több helyszínen zajlanak: a Mecsextrém Parkban, Sasréten, Almamelléken, Kövestetőn, és nem utolsó sorban, az ERDŐben.

Mecsextrém Park: az ország egyik legnagyobb erdei kalandparkja alpesi kötélparkkal, tiroli csúszópályával, fenyves labirintussal, mászófallal, erdei bobbal

Sasrét: Baranya és Somogy megye határán fekszik, a Zselic lágy dombjai között. Összkomfortos vendégház várja a megfáradt vándort borospincével, szabadtéri kemencével, tóval és kis szigettel.

Almamellék: leginkább kisvasútjáról nevezetes helység. Itt pöfög az ország legkeskenyebb nyomtávú vasútja, a Zselici Csühögő.

Kövestető: a Kelet-Mecsek gerincén áll ez az igazán különleges épület az erdő közepén, a gépkocsik zajától távol, de a főúthoz mégis elérhető közelségben.

A kalandtúrák keretében erdei élmény és extrém csapatépítő tréningek, céges rendezvények, különleges vadételek és ehető erdei növények, erdei italok az asztalon, wellness, csapatépítő túrák során erdei tájékozódási verseny coach/tréner és erdész kíséretében, személyre szabott szakértői értékelések várják a lelkes résztvevőket.

További információ a Mecsekerdő csapatépítő ajánlatairól >>>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr346840739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása