Fizess hulladékkal a Katica Tanyán!

2015. április 03. 10:00 - Dél-Dunántúl

A Katica Tanya tulajdonosai az élményközpontban a hangsúlyt a környezettudatosságra helyezve, az élmény, a rugalmasság, a gyermekszeretet és vendégközpontúság elvei mentén egyszerre biztosítják a minőségi szállást, ellátást és a programokat.

hulladek2.jpgFizess hulladékkal! (Fotó: napidoktor.hu)

A fejlesztések során folyamatosan odafigyelnek a természettel, a környezettel való harmonikus együttélésre. Saját szennyvízkezelőjük, napkollektoros melegvíz gyáruk van és ha nem süt a nap, akkor fával állítják elő a melegvizet és a meleget is a fa adja. A napelemek járulnak hozzá az áramfogyasztás csökkentéséhez és egy mini szélerőmű adja az áramot a "Fenntartható Földért" házuknak. Természetesen szelektíven gyűjtik és kezelik a hulladékot és tanítják is a különbséget szemét és hulladék között.

Legújabb kezdeményezésük: Fizess hulladékkal!

A kezdeményezés lényege, hogy maximum 400 Ft/belépő értékig a tanyára látogató vendégek fizethetnek hulladékkal is, ezzel is hozzájárulva a fenntartható jövőhöz.
A vételárak:
0,5 l PET palack: 4 Ft/db
1,5 l PET palack: 5 Ft/db
0,33 alu doboz: 5 Ft/db
0,5 l alu doboz: 6 Ft/db
újság vagy kartonpapír: 15 Ft/kg

Nem feledkezhetünk meg a Katica Tanya idei újdonságairól sem!

Az idei évben egy 42 m2-es és egy 160 m2-es  ugráló domb várja a kicsiket és a nagyokat a Tóparton a Bolyongó mellett. Le a cipőkkel és repüljünk az ég felé!

ugrodomb.jpgUgráló domb (fotó: katicatanya.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr797325792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása