Pécs-Orfű Félmaraton

2015. április 10. 10:00 - Dél-Dunántúl

2015. május 23-án, szombaton hagyományteremtő szándékkal kerül sor az I. Pécs-Orfű Félmaraton Futóversenyre. A versenyzők a pécsi Decathlon áruház parkolójából indulva, a Pécs-Orfű kerékpárúton haladva jutnak el majd Orfűre, ahol a cél az Orfűi Aquapark.

orfu_panorama.jpgOrfűi panoráma (fotó: orfu.hu)

A verseny profi és amatőr futóknak egyaránt szól, ezért a 21 km-es táv nemcsak egyénileg, hanem csapatban/váltóban is teljesíthető.

A verseny közös zenés bemelegítéssel kezdődik majd, ahol a nevezési díjat befizető futók megkapják a rajtszámot és a futópólóikat. Ezután indul a rajt, majd a 21 km, a következő útvonalon:

Decathlon parkoló (Pécs, Makay István út 7.) - Rácvárosi út - Magyarürögi út (kerékpár úton) - Fülemüle utca - Darázs dűlő - kerékpárút a Remete-rét mellett elhaladva Orfűig - Pécsi-tó egyszeri megkerülése az óra járásával ellentétes irányban - Nagy strand parkoló. A váltópontok Remete-rétnél (7,7 km) és a Mecsek Házánál (12,5 km) lesznek. Itt víz, izotóniás ital és banán várja a versenyzőket.

Amire érdemes odafigyelni, hogy a szintkülönbség jelentős! 134 méterről emelkedik 436 méterre, majd csökken le 180 méterre.

A célban aztán gulyásleves várja a megfáradt futókat. Az eredményhirdetés után pedig különböző értékes ajándékot sorsol ki a szervező Pécs Fuss Velem Szabadidő és Sportegyesület. A gyermekeket légvárak várják, ahol kedvükre ugrálhatnak.

Ez aztán a kihívás! További információk a versenyről ITT>>>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr417329942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása