Vasutasnap Kaszón

2015. május 12. 15:02 - Dél-Dunántúl

Igazán jó kis program lesz ezen héten szombaton, azaz 2015. május 16-án, Kaszón. Ekkor tartják ugyanis a Kaszói Állami Erdei Vasút Napját.

img_1265.JPGKaszói kisvasút (fotó: Kaszó Zrt.)

A program délelőtt fél tizenegykor veszi kezdetét a hivatalos megnyitóval, majd a nap folyamán folyamatosan indulnak a kisvasút járatok Kaszó és Bojsza megállóhelyek között. Közben lehetőség lesz az "Év ökoturisztikai létesítménye" 3. helyezett Dr. Marián Miklós sétány bejárására, valamint a "Hullott agancs" kiállítás megtekintésére az ökocentrumban.

A kulturális műsorok délután kezdődnek a színpadon. 13 órakor a Somogyszobi Néptánc Csoport lép színpadra, őket követi a szintén somogyszobi általános iskola, a Nagykanizsai Swans Balett- és Tánciskola, a Berzenci Táncsoport, majd a Nagyatádi Kötélugrók, a Bel-Canto és a Tesók Együttes.

A nap folyamán kézműves foglalkozások, légvár, gokart, pónilovaglás és a Magyar Madártani Egyesület standja várja nagyérdeműt.

A részvételi díj 14.30 óráig 500 Ft/fő (mely tartalmazza a kisvasutazást és egy tányér gulyást),
14.30 óra után 300 Ft/fő.

További információ>>>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr377453820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása