Kozmetikumokba zárt gyógyvíz

2013. november 21. 10:00 - Dél-Dunántúl

krem.jpg

Vitalizáló arckrém, testápoló balzsam, őszülést késleltető, hajnövekedést serkentő hajpakolás, herpeszt gyógyító balzsam, cukorbetegeknek ajánlott kézápoló krém, és sok érdekesség található a gyógyvízből készült harkányi kozmetikumokban.

A harkányi gyógyvíz hatása leginkább reumás, nőgyógyászati, bőrgyógyászati problémákra, illetve ivókúraként ismert. A gyógyvíz és annak értékes összetevői azonban a kozmetikumokban is megjelentek.

A különleges termékek kiválóan alkalmasak a gyógyfürdőkúra meghosszabbítására, a gyógyvíz hatásának „házhoz szállítására”. A vitalizáló hatású arckrém, vagy a testápoló balzsam mellett olyan érdekességek is találhatóak a termékpalettán, mint a professzionális izomlazító, masszázs krém, mely a harkányi gyógyvíz mikro-és nyomelem tartalmánál fogva kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok esetén a bőrön keresztül bejuttatva a köszvény, a reumatikus-, és az ízületi-gyulladásos folyamatok csökkentésére és kezelésére, vagy a páratlan minőségű, gyógyvízzel készült kéz és lábápoló krém fokozza a hámréteg ellenálló képességét, javítja a vízfelvevő és vízmegkötő képességét. Értékes olajai és a lanolin tartalma fokozzák a bőr védelmét a külső hatásokkal szemben, E-vitamint, valamint gyulladás-csökkentő kamilla-kivonatot és hámosító allantoint is tartalmaz. Az A- és E-vitaminokkal a puha, rugalmas, ép bőr képződését, regenerációját egyaránt segíti. Bőrbarát PH értékű készítmény, amely segít megőrizni a bőrt védő-savköpenyének egyensúlyát. A kéz- és lábápoló krém összetételénél fogva különösen ajánlott a cukorbetegek kéz- és lábápolására.

A kozmetikumokkal nem csak a helyi és a magyar gyógyulni vágyók elégedettek, hanem a Szlovákiából, Csehországból, és Németországból érkező vendégek is előszeretettel használják és keresik.
A készítmények most a téli időszak, az év vége közeledtével, mikor kicsit gyengébb a szervezet ellenálló képessége még hasznosabb segítséget nyújtanak a megfáradt tagoknak, és kiváló egészségtudatos ajándék lehet a család minden tagja számára.

www.harkanyfurdo.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr165645086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása