Itt van az ősz, itt van újra...fesztiválok szeptember első hétvégéjén

2014. augusztus 25. 10:00 - Dél-Dunántúl

Szeptember elsejével nemcsak az iskola kezdődik el, hanem az őszi bor- és gasztronómiai fesztiválok időszaka is. Számos rendezvény csalogat már az első hétvégén Dél-Dunántúlra, és ha az idő is megajándékoz minket a "vénasszonyok nyarával", igazán tartalmas programot ígér a hétvége!

Atomfut-5.jpg

Atomfutás/Kenyér-, hal- és borünnep
Időpont: 2014. szeptember 5-6.
Helyszín: Paks, ASE csarnok, Sárgödör tér
A sport és gasztronómiai fesztivál résztvevőit számos zenekar, gyermekprogramok és fellépő könnyűzenei együttesek szórakoztatják. A rendezvény ideje alatt a pincék és présházak nyitott ajtókkal várják a borok kedvelőit a Sárgödör téren. Szeptember 6-án lesz a harmadik atomfutás és második brutálatom Pakson, ami 2012-ben a SPAR Budapest Nemzetközi Maraton hivatalos edzőversenye volt.
www.paks.hu, www.atomfutas.hu

Harkányi szüreti.jpg

XX. Harkányi Szüreti Fesztivál
Időpont: 2014. szeptember 5-7.
Helyszín: Harkány
Szüreti kavalkád, koncertek fiataloknak, táncfellépések a folklórt kedvelőknek, tűzijáték és bál zárja az eseményt. Fellépők: Korda György-Balázs Klári, Charlie, Balázs Fecó, Radics Gigi, Kovács Kati, Irigy Hónaljmirigy, Magna Cum Laude, operett és nóta gála
www.harkanyfurdo.hu

miénk a város.jpg

„Miénk a város fesztivál”
Időpont: 2014. szeptember 5-7.
Helyszín: Kaposvár
Bor- és gasztrofesztivál Kaposvár belvárosában igényes programokkal, sok zenével, családi mozi délutánokkal. A Kossuth téri színpadon fellépnek a város legjobb amatőr és félprofi zenekarai, kicsiket és nagyokat is mulatni hív a táncház, a Szivárvány Kultúrpalota filmdélutánjai az egész család számára kínálnak tartalmas időtöltést. A város esti fényeihez, a Fő utca egyedi hangulatához jó somogyi borászok is hozzájárulnak italaikkal ezeken a napokon.
www.egyud.kaposvar.hu

bóly.jpg

XVI. Szüreti Csirkepaprikás Fesztivál
Időpont: 2014. szeptember 6.
Helyszín: Bóly, Kántor-rét
Szórakoztató nagyrendezvény, bor és gasztronómiai fesztivál
www.boly.hu

Szeptemberben is: Irány Dél-Dunántúl!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthondeldunantulon.blog.hu/api/trackback/id/tr616622729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása